Karmelizowana zupa cebulowa z grzankami z koziego sera i szczypiorku

Karmelizowana zupa cebulowa z grzankami z koziego sera i szczypiorku
Karmelizowana zupa cebulowa z grzankami z koziego sera i szczypiorku może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pieprzu, cebuli, dekoracji: szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Karmelizowana cebula i zupa grzybowa Portobello z grzankami z koziego sera, Karmelizowana Balsamiczno-czerwona zupa cebulowa z grzankami z serem, oraz Karmelizowany Serek Z Cebulą I Szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 45 minut lub aż cebula będzie karmelowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać czosnek i gotować 1 minutę. Wymieszać w 8 szklankach wody. Zagotować; wymieszać z granulkami bulionu, pieprzem, tymiankiem i, w razie potrzeby, sherry. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki BulionoweGranulki Bulionowe
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Zupę z chochli układamy w miseczki, a na wierzch polewamy grzankami z kozim serem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
GrzankiGrzanki
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn