Karmelizowana tarta z czerwoną cebulą, fetą i boczkiem

Karmelizowana tarta z czerwoną cebulą, fetą i boczkiem
Jedna porcja zawiera 787 kalorii, 17g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści tymianku, cebuli, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Karmelizowana tarta z cebulą i boczkiem, Karmelizowana Tarta Cebulowa, oraz Karmelizowana Tarta Cebulowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220c / 93°an.Krok 2: na patelni podsmażyć cebulę z odrobiną oleju do miękkości, podgrzać i dodać ocet balsamiczny, cukier, tymianek, sól, pieprz i boczek, smażyć przez 5 minut i odstawić do ostygnięcia.Krok 3: rozwiń arkusz ciasta i narysuj linię 1 cm od krawędzi wokół boków. Nakłuj podstawę widelcem.Krok 4: łyżkę schłodzonej mieszanki cebuli i boczku na podstawie, utrzymując w linii punktowej, a następnie top z feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Piec w piekarniku przez 15 minut. Na końcu posypałam kilka rozdartych liści bazylii, aby dodać trochę koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn