Karmelizowana Ostra Fasolka Szparagowa

Karmelizowana Ostra Fasolka Szparagowa
Karmelizowana ostra fasolka szparagowa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, pieprz, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostra fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą, Karmelizowana Fasola Szparagowa, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie na 1 minutę; odcedzić. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania; dobrze spuścić, naciskając między ręcznikami papierowymi. Wymieszaj razem brązowy cukier, sos sojowy i suszony pokruszony czerwony pieprz. Podsmażyć paprykę, cebula, i zielona fasola w gorącym oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni na dużym ogniu 3 do 5 minut lub aż fasola wygląda blister.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PaprykaPapryka
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
WodaWoda
Sos SojowySos Sojowy
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Posypać sezonowaną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
3
Usuń z ognia; dodaj mieszankę sosu sojowego do mieszanki zielonej fasoli i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn