Karmelizowana Ostra Fasolka Szparagowa
Karmelizowana ostra fasolka szparagowa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, pieprz, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ostra fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą, Karmelizowana Fasola Szparagowa, oraz Fasolka Szparagowa Z Karmelizowaną Czerwoną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę ugotować we wrzącej osolonej wodzie na 1 minutę; odcedzić. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania; dobrze spuścić, naciskając między ręcznikami papierowymi. Wymieszaj razem brązowy cukier, sos sojowy i suszony pokruszony czerwony pieprz. Podsmażyć paprykę, cebula, i zielona fasola w gorącym oleju z orzeszków ziemnych w dużej patelni na dużym ogniu 3 do 5 minut lub aż fasola wygląda blister.
Usuń z ognia; dodaj mieszankę sosu sojowego do mieszanki zielonej fasoli i wymieszaj, aby pokryć.