Karmelizowana Gruszka i szałwia Crostini

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj karmelizowanej gruszki i szałwii Crostini. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Crostini z balsamiczną karmelizowaną cebulą, topionym serem i szałwią, Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, oraz Wątróbka z kurczaka i szałwia Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3 łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać gruszki i sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gruszki będą miękkie, około 10 minut.
W międzyczasie pokrój bagietkę na 16 plastrów (1/4 cala). grube; patrz noty).
Rozprowadzić plastry z pozostałą 1 łyżką. masło i ułóż na blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Piec plastry aż dobrze tosty, 10 do 15 protokół.
Gdy gruszki będą miękkie, wymieszaj z szałwią i usuń z ognia. Top tosty bagietki z mieszanki gruszki i sera pleśniowego.