Karmelizowana czerwona papryka i cebula
Karmelizowana czerwona papryka i cebula to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, bazylii, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 38%. Spróbuj Karmelizowana cebula i pieczona papryka mięsna, Makaron z karmelizowaną cebulą, pieczarkami i papryką, oraz Zapiekanka ziemniaczana z papryką i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W gorącym rondlu na średnim ogniu, połączyć czerwoną paprykę, cebulę, olej i masło; saute przez 2 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i papryka zmiękną.
W razie potrzeby wymieszać czerwone wino z warzywami i gotować, aż wino odparuje; około 30 minut. Doprawić solą, pieprzem i bazylią.