Karmelizowana cebula w puree ziemniaczanym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj karmelizowanej cebuli w puree ziemniaczanym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz brązowy cukier, pół na pół śmietana, dash pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, Chrzan Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą I Chrzanem.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą; dodać doprawioną sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Tymczasem na małej patelni roztopić 4 łyżki masła.
Dodać cebulę; gotować aż lekko zmięknie.
Posypać brązowym cukrem; gotować, aż brązowy cukier będzie bąbelkowy i cebula będzie miękka.
Odcedzić ziemniaki; przełożyć do dużej miski.
Dodać śmietanę, pół na pół, serek, sól, pieprz, cayenne i pozostałe masło; mash aż gładka. Wymieszać w mieszaninie cebuli.