Karmelizowana cebula, boczek i kozi ser nadzienie ziemniaczane
Karmelizowana cebula, boczek i kozi ser nadzienie ziemniaczane może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 165 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cebulę, dwa razy pieczone ziemniaki na cztery sposoby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Ziemniaki, karmelizowana cebula i zapiekanka z koziego sera, Ziemniaki, kozi ser, karmelizowana cebula i pomidorowa Pizza, oraz Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i cukier, i smażyć 10 do 12 minut lub aż karmelizowane. Wymieszać sherry, i gotować 1 minutę lub aż płyn odparuje, mieszając, aby rozluźnić cząstki z dna patelni. Wymieszaj mieszankę cebuli, koziego sera, boczku, tymianku, soli i pieprzu. Wymieszać z miąższem ziemniaczanym zgodnie z zaleceniami dwukrotnie-
Pieczone Ziemniaki Na Cztery Sposoby.