Karmelizowana Cebula

Karmelizowana Cebula
Karmelizowana cebula jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól koszerną, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowana Cebula-Krewetki, Karmelizowana Cebula Cranberry Spread, oraz Karmelizowana cebula, Gruyère i boczek.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 5 minut, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 35 minut lub aż bardzo miękkie i karmelizowane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Na patelnię dodać serek śmietankowy i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z majonezem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn