Karmel-Toffi-Ciasto Lodowe
Ciasto karmelowo-toffi-lody może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, syrop z lodów karmelowych, batony z masłem z mlecznej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 12%. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Toffi Karmelowe Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów graham, cukier, masło i białko jaja w dużej misce; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszankę okruchów na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 8 minut; ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Umieścić lody w lodówce 30 minut do zmiękczenia.
Rozprowadzić 2 2/3 szklanki lodów do skorupy, pokrywając dno.
Posypać połową toffi; skropić połową syropu. Łyżka pozostałych 1 1/3 szklanki lodów na syropie; posypać pozostałym batonem toffi; skropić pozostałym syropem.
Przykryć i zamrozić 6 godzin lub do twardości.
Umieścić ciasto w lodówce 20 minut przed podaniem do zmiękczenia.