Karmel do jabłek
Karmel do jabłek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 1G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Jak zrobić jabłka karmelowe}Szarlotka jabłka karmelowe, M & M Karmelowe Jabłka, oraz Karmelowe Jabłka.
Instrukcje
W dużym ciężkim rondlu połącz biały cukier, syrop kukurydziany i sól. Doprowadzić do wrzenia i podgrzać do 234 i 240 stopni F (112 do 116 stopni C), lub do momentu, gdy niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy miękką kulkę, która spłaszcza się po usunięciu z wody i umieszczeniu na płaskiej powierzchni.
Dokładnie wymieszaj masło i śmietanę-mieszanina będzie się bąbelkować.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Lekko ostudzić przed zanurzeniem jabłek lub innych owoców.