Karmel Czekolada Streusel Ciasto Kawowe
Karmel czekolada Streusel ciasto kawowe jest Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Mieszanka jaj, orzechów pekan, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmel Czekolada Streusel Ciasto Kawowe, Ciasto kawowe karmelowo-jabłkowe i orzechowe Streusel, oraz Czekoladowe Ciasto Kawowe Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 9-calową okrągłą patelnię springform sprayem do pieczenia.
Połączyć wszystkie składniki streusel w małej misce; zestaw aside.In miskę do miksowania, ubić masło i cukier aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać jajka; kontynuować bicie, skrobanie miski często, aż dobrze wymieszane. Ubić w ekstrakcie z wanilii.Ubić wszystkie pozostałe składniki.Łyżka połowę ciasta do patelni.
Posypać połowę mieszanki streusel na ciasto na patelni. Łyżka pozostałego ciasta na streusel; top z pozostałym streusel.
Piec przez 45 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wzdłuż boków patelni, aby poluzować krawędź.
Usuń stronę patelni. Schłodzić co najmniej 30 minut. (Nota Anny: fajnie, jeśli masz czas).Tuż przed podaniem, połączyć karmelki i half & half (lub mleka) w rondlu 1-quart. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż karmelki zostaną całkowicie stopione (5 do 8 minut). Schłodzić, aż będzie wystarczająco gęsta, aby ładnie mżeć; mżać ciepło (nie gorąco!) karmel na torcie.