Karkówka na ciepłej sałatce kukurydzianej z awokado
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chargrilled Swordfish na ciepłej sałatce kukurydzianej z awokado. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 420 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz awokado, uszy kukurydza, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepła sałatka z kukurydzy i awokado, Paper Chef # 31-Ciepła Sałatka Z Miecznika, oraz grillowane steki z miecznika z sałatką kukurydzianą dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.