Kardamon Szwedzki
Kardamon Szwedzki sucharki może być tylko przystawką szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 13. Tylko kilka osób naprawdę lubi to skandynawskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, jajka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szwedzkie Bułeczki Z Kardamonem, Warkoczyki Kardamonowe Szwedzkie, oraz Bez Ugniatania Szwedzki Warkocz Kardamonowy podobnych receptur.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka, śmietanę i ekstrakt.
Połącz pozostałe składniki; stopniowo dodawaj do śmietany (ciasto będzie gęste).
Łyżka do trzech nasmarowanych 5-3 / 4-in. x 3 po. x 2 po. Patelnie bochenkowe.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 10 minut.
Wyjąć na deskę do krojenia; każdy Bochenek pokroić na dziewięć plasterków ząbkowanym nożem.
Umieść ściętą stronę w dół na niepasanej blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut. Obrócić plasterki; piec 10 minut dłużej lub aż chrupiące i złoty brąz.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku.