Karczochy z dipem pieczonym pieprzem

Karczochy z dipem pieczonym pieprzem
Karczochy z Dip pieczony pieprz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 209 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz karczochy, papryka, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż, odrzucając nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
3
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Dusić przez 10 minut lub do poczernienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
5
Odstawić na 20 minut. Obieramy i odstawiamy.
6
Odciąć łodygi karczocha i usunąć dolne liście. Trim o 1 cal od wierzchołków karczochów. Przynieś wodę, plasterki cytryny i liść laurowy do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Liście LauroweLiście Laurowe
CytrynaCytryna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodaj karczochy; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż liść w pobliżu środka każdego karczocha wyciąga łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
8
Dobrze odcedzić; wyrzucić cytrynę i liść laurowy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CytrynaCytryna
9
Połączyć paprykę, olej, musztarda, i ocet w blenderze; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Połącz mieszankę papryki, drobnoziarniste zioła i czarny pieprz. Łyżka 2/3 szklanki do miseczki; posypać fetą i kaparami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PaprykaPapryka
KaparyKapary
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Podawać z karczochami. Przykryć i schłodzić pozostały dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn