Karczochy Faszerowane Serem

Karczochy Faszerowane Serem
Ser nadziewany karczochy wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 248 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,52 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, pieprz, ser gouda i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karczochy Nadziewane Serem, Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, oraz Piersi z kurczaka nadziewane karczochami cytryną i kozim serem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, wyrównaj dno każdego karczocha i wytnij 1 w. od góry. Za pomocą nożyczek kuchennych odcinaj końcówki zewnętrznych liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Umieść w Koszyku parowym; umieść w dużym rondlu ponad 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 20-25 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
3
Łyżką ostrożnie zeskrobać rozmyte części środkowe karczochów i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4
W małej misce połączyć bułkę tartą, ser, boczek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
Dodać olej; dobrze wymieszać. Delikatnie rozłożyć liście karczocha; wypełnić mieszaniną okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu lekko zrumienienia nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn