Karczochy Faszerowane Serem

Karczochy Faszerowane Serem
Ser nadziewany karczochy wymaga około 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 248 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,52 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, pieprz, ser gouda i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Spróbuj Karczochy Nadziewane Serem, Nadziewane Karczochy Z Kaparami I Serem Pecorino, oraz Piersi z kurczaka nadziewane karczochami cytryną i kozim serem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, wyrównaj dno każdego karczocha i wytnij 1 w. od góry. Za pomocą nożyczek kuchennych odcinaj końcówki zewnętrznych liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Umieść w Koszyku parowym; umieść w dużym rondlu ponad 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i parować przez 20-25 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Łyżką ostrożnie zeskrobać rozmyte części środkowe karczochów i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
4
W małej misce połączyć bułkę tartą, ser, boczek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać olej; dobrze wymieszać. Delikatnie rozłożyć liście karczocha; wypełnić mieszaniną okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
6
Miejsce w 8. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do momentu lekko zrumienienia nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn