Karaiby Grillowana Sałatka Z Przegrzebka
Przepis Karaiby Grillowana Sałatka przegrzebek jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni środkowoamerykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa, warzywa sałatkowe, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, oraz Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Pat przegrzebki suche ręcznikiem papierowym.
Posypać 1 1/2 łyżeczki ryby pocierać równomiernie przegrzebki. Zalać przegrzebki sprayem do gotowania.
Umieść przegrzebki na stojaku do grillowania; grill 3 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Dodaj ananasa do stojaka na grilla; grill 2 minuty z każdej strony.
Zdjąć ananasa z grilla; posiekać ananasa.
Połącz warzywa sałatkowe, sałatę, ananasa i awokado w dużej misce.
Posiekaj duże kawałki chutney.
Połącz chutney, sok z limonki, oliwę z oliwek, a pozostałe 1/2 łyżeczki ryby pocierać w małej misce.
Dodać sos do sałatki i dobrze wrzucić.
Miejsce 1 1/2 szklanki sałatki do każdej z 4 misek. Ułóż 3 przegrzebki nad każdą sałatką.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.