Kapusta Zasmażana I

Kapusta Zasmażana I
Kapusta zasmażana i wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 236 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłka, sól i pieprz, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie super. Spróbuj Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala), Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Kapusta Zasmażana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrojoną kapustę i jabłka połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na dużej patelni ciężkiej, roztopić masło, cukier i ocet razem. Wymieszać z jabłkami i kapustą; gotować na małym ogniu do miękkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
OcetOcet
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn