Kapusta z musztardą i fasola Cannellini z kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kapusty z musztardą i fasoli Cannellini z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,48 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, 4 łyżeczki tymianku, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta potrójnie pomidorowa i fasola Cannellini, Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą, oraz Fasola Cannellini i włoska kiełbasa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbaski w dużej patelni nonstick na średnim ogniu około 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj cebulę na patelni, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj nasiona kopru włoskiego, kolendra, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodać kapustę; gotować 6 minut lub do miękkości.
Dodać bulion i musztardę; przykryć i gotować 10 minut lub aż kapusta będzie miękka. Wymieszać posiekany tymianek, sól i fasolę; gotować 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.