Kapusta z musztardą i fasola Cannellini z kiełbasą

Kapusta z musztardą i fasola Cannellini z kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kapusty z musztardą i fasoli Cannellini z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,48 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ząbki czosnku, 4 łyżeczki tymianku, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Kapusta potrójnie pomidorowa i fasola Cannellini, Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą, oraz Fasola Cannellini i włoska kiełbasa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować kiełbaski w dużej patelni nonstick na średnim ogniu około 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wyjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę na patelni, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj nasiona kopru włoskiego, kolendra, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać kapustę; gotować 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Dodać bulion i musztardę; przykryć i gotować 10 minut lub aż kapusta będzie miękka. Wymieszać posiekany tymianek, sól i fasolę; gotować 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn