Kapusta włoska z migdałami
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni, kapusta włoska z migdałami może być spektakularny bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepis do wypróbowania. Na 63 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 44 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka blanszowanych migdałów, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa kapustna Savoy, Kapusta włoska z papryką, oraz Cielęcina Na Kapuście Savoy.
Instrukcje
Kapustę gotować na parze lub w mikrofalówce. Masło roztopić z olejem na dużej patelni lub woku, następnie dodać czosnek, rozmaryn i migdały. Gotować, mieszając migdały przez około 2 min lub aż zaczną brązowieć. Napiwek na talerz.
Dodaj kapustę do patelni, wymieszaj resztki soków maślanych, a następnie wróć mieszaninę migdałów na patelnię. Dobrze przyprawić i wrzucić do naczynia.