Kapusta smażona z koperkiem
Kapusta smażona z koperkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka koperku, masła, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marchew Koperkowa Smażona, Podsmażona cukinia z koperkiem, oraz Podsmażona cukinia z imbirem i koperkiem.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszać z surówką i porem. Przykryć i gotować 4 minuty lub aż kapusta zwiędnie, mieszając dwa razy.
Dodać koperek i pozostałe składniki.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.