Kapusta Smażona

Kapusta Smażona
Smażona kapusta zajmuje z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu i w sumie 39 kalorii. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. 55 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka kapusty, ząbków czosnku, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Kapusta Smażona, Kapusta Smażona, oraz Kapusta Smażona.

Instrukcje

1
Na patelni lub woku podsmaż cebulę i czosnek na oleju lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj kapustę; gotuj i mieszaj, aż będzie chrupiąca, około 5 minut. Zmniejsz ogień; dodaj sos sojowy, cukier i pieprz. Gotuj i mieszaj przez 3-5 minut lub do miękkości kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
PieprzPieprz
CukierCukier
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn