Przepis kapusta pekińska Slaw jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Ta przystawka ma 594 kalorie, 7G białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, bok choy, olej sezamowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chińskie hamburgery z kurczaka z sezamem Tęczowym, Kapusta Po Chińsku, oraz Kapusta Pekińska Marynowana.
Instrukcje
1
Umieść bok choy i zieloną cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Bok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Masło rozpuścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj migdały i nasiona sezamu; smażyć mieszaninę na średnim ogniu 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Odcedzić i lekko ostudzić.
5
Dodaj do mieszanki bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy
6
Wymieszać razem oleje i pozostałe składniki. Wrzucić mieszanką bok choy.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Winnicy Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.