Kapusta Pekińska Slaw

Kapusta Pekińska Slaw
Przepis kapusta pekińska Slaw jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.79 za porcję. Ta przystawka ma 594 kalorie, 7G białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, bok choy, olej sezamowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chińskie hamburgery z kurczaka z sezamem Tęczowym, Kapusta Po Chińsku, oraz Kapusta Pekińska Marynowana.

Instrukcje

1
Umieść bok choy i zieloną cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Masło rozpuścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj migdały i nasiona sezamu; smażyć mieszaninę na średnim ogniu 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Odcedzić i lekko ostudzić.
5
Dodaj do mieszanki bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
6
Wymieszać razem oleje i pozostałe składniki. Wrzucić mieszanką bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn