Kapusta Nadziewana Cała

Kapusta Nadziewana Cała
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanej kapusty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.8 za porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bułkę tartą, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Kapusta Nadziewana Cała, oraz Gołąbki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę, szalotki, pory, marchew, seler, tymianek i czosnek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie i dopiero zaczynają kolor, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. W międzyczasie, połączyć bułkę tartą i jogurt w dużej misce. Gdy warzywa są gotowe, zeskrobać je i wszelkie soki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać wołowinę, cielęcinę, szynkę, kiełbaski, wątróbki (jeśli używasz), chard, jajka, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Za pomocą drewnianej łyżki lub, jeszcze lepiej, ręce, wymieszać mieszaninę, aż dobrze wymieszane. (Powinieneś mieć około 8 filiżanek napełniania.) Smażyć drobną patelnię, posmakować i wyregulować przyprawy. Podczas przygotowywania kapusty odstawić do lodówki. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wytnij okrąg wokół rdzenia kapusty i usuń rdzeń. Odrzuć wszelkie zewnętrzne liście, które są rumiane lub uszkodzone. Odrywaj liście pojedynczo, aż dotrzesz do serca. Wrzuć serce do wrzącej wody, dodaj kilka pojedynczych liści do garnka i blanszuj, aż liście będą miękkie i giętkie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Usuń poszczególne liście i osusz, a następnie kontynuuj, aż wszystkie liście będą blanszowane.
6
Usuń serce, które powinno być teraz w pełni ugotowane. Serce kapusty drobno posiekać i wymieszać z farszem. Rozgrzej piekarnik do 177°. aby zmontować gołąbki, obficie posmaruj 4-kwartową głęboką miskę ze stali nierdzewnej lub zaokrągloną zapiekankę (powinna mieć średnicę od 8 do 9 cali). Ułóż liście laurowe w czterolistny wzór koniczyny na dnie miski. Ułóż 3 lub 4 największe liście kapusty, nakładające się na siebie, tak aby wyrównały miskę, a rdzeń kończył się na krawędzi miski. Łyżka w wystarczającej ilości farszu, aby pokryć dolną trzecią część liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Połóż więcej liści kapusty na farszu, upewniając się, że liście całkowicie pokrywają boki miski, a następnie umieść więcej farszu na nowej warstwie liści. Kontynuuj proces nakładania warstw, aż farsz zostanie zużyty i / lub będziesz w odległości 1/2 cala od krawędzi miski. Złóż liście kapusty zwisające z krawędzi miski, a następnie przykryj górną część farszu z wystarczającą ilością nakładających się liści kapusty, aby uszczelnić farsz, chowając liście po bokach miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ułóż paski boczku na wierzchu kapusty we wzór wiatraczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
9
Połączyć 2 szklanki bulionu i białego wina i wlać tyle tej mieszanki w dół boki miski, aby dojść do około cala od góry kapusty, dodając więcej zapasów w razie potrzeby. (W tym momencie można przykryć i schłodzić kapustę na noc. Musisz dodać 20 minut do czasu pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Podgrzać miskę na średnim ogniu, aż ciecz zacznie się gotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Zdjąć z ognia, ułożyć koło pergaminu na kapuście i zamknąć miskę folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Umieścić miskę w patelni do pieczenia w przypadku jakichkolwiek soków rozlać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Piec przez 2 do 2 1/2 godziny, upewniając się, że ciecz utrzymuje się na wolnym ogniu; wyreguluj temperaturę piekarnika, jeśli ciepło jest zbyt niskie lub zbyt intensywne. Od czasu do czasu zalać wierzch kapusty płynem i w razie potrzeby dodać więcej wywaru, aby płyn pozostał przynajmniej w połowie boków miski. Kapusta odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 71°. aby zrobić sos, usuń folię i pergamin z kapusty. Trzymając miskę z rękawicami kuchennymi lub uchwytami do garnków, wlej cały płyn do duszenia do rondla i odstaw kapustę na bok, aby odpocząć na 15 do 20 minut. Odtłuścić powierzchnię cieczy. Powinieneś mieć co najmniej 2 filiżanki. Jeśli nie, Dodaj więcej zapasów. Wymieszać pomidory, doprowadzić do duszenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
14
Zdjąć z ognia, następnie dodać tymianek i crme frache (jeśli używasz). Aby rozpuścić kapustę, Usuń boczek, posiekaj i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
15
Do sosu odcedzić dodatkowy płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
16
Umieść duży głęboki talerz do góry nogami nad miską i odwróć miskę, aby rozpuścić kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Do sosu wlać płyn z talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
18
Kapustę pokroić w kliny ostrym nożem i podawać z sosem z boku. Kucharze Uwaga: Jeśli liście kapusty Sabaudii nie odpadają łatwo lub używasz standardowej zielonej kapusty, zmiękcz liście, blanszując całą głowę, aby rozpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Kapusty SabaudzkiejLiście Kapusty Sabaudzkiej
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
19
Umieścić główkę we wrzącej wodzie, od strony rdzenia w dół i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Włócznia rdzeń z dużym solidnym widelcem, usunąć kapustę z wody i ostudzić pod zimną bieżącą wodą. Delikatnie oderwij tyle liści, ile możesz, jeden po drugim, nie rozrywając ich, lub jeśli zajdzie taka potrzeba, odetnij je na końcu rdzenia, aby je uwolnić. Powtarzaj proces, aż zejdziesz do małych wewnętrznych liści w sercu kapusty. Więcej francuskich przepisów kulinarnych na Food Republic: Katie Lee ' s Sole Meunire Recipe Pieczony kurczak z sosem czosnkowym Tarte Flambe Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
SolaSola

Składniki

4z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta świeżabułka tarta świeża42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu(1/2 patyczka) masło(1/2 patyczka) masło9krewetki i żyłki1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana obrana marchewkadrobno posiekana obrana marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler8largesliście chard, łodygi usunięte, blanszowane we wrzącej wodzie, aż zwiędną, wyciśnięte na sucho i posiekaneliście chard, łodygi usunięte, blanszowane we wrzącej wodzie, aż zwiędną, wyciśnięte na sucho i posiekane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowy bulion wołowy lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu w puszkach, plus więcej w razie potrzebydomowy bulion wołowy lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu w puszkach, plus więcej w razie potrzeby2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe wino (takie jak Vouvray)wytrawne białe wino (takie jak Vouvray)2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedelikatne włoskie kiełbasy z kopru włoskiego, wyjęte z osłonekdelikatne włoskie kiełbasy z kopru włoskiego, wyjęte z osłonek11 łyżka suszonego oreganoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek11 łyżka suszonego oreganosos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielona cielęcina lub wieprzowinamielona cielęcina lub wieprzowina454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemielona wołowina (80% chudego)mielona wołowina (80% chudego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pory, białe i bladozielone częściposiekane pory, białe i bladozielone części227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszynka łagodna lub wędzona, pokrojona w 1/2 cala kostkęszynka łagodna lub wędzona, pokrojona w 1/2 cala kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory śliwkowe pokruszone lub puree włoskiepomidory śliwkowe pokruszone lub puree włoskie9krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1duża głowakapusta savoy (co najmniej 8 cali średnicy i około 2 1/2 funtów)kapusta savoy (co najmniej 8 cali średnicy i około 2 1/2 funtów)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły pełny mleko jogurt grecki lub kwaśna śmietanazwykły pełny mleko jogurt grecki lub kwaśna śmietana32 łyżki roztopionego masła3-4 grubo pokrojone plastry boczku, pokrojone na pół w poprzek3-4 grubo pokrojone plastry boczku, pokrojone na pół w poprzek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia36
Magazyn