Kapusta Nadziewana Cała

Kapusta Nadziewana Cała
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanej kapusty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $2.8 za porcję. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, bułkę tartą, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Kapusta Nadziewana Cała, oraz Gołąbki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać cebulę, szalotki, pory, marchew, seler, tymianek i czosnek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i gotować, aż warzywa będą miękkie i dopiero zaczynają kolor, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. W międzyczasie, połączyć bułkę tartą i jogurt w dużej misce. Gdy warzywa są gotowe, zeskrobać je i wszelkie soki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać wołowinę, cielęcinę, szynkę, kiełbaski, wątróbki (jeśli używasz), chard, jajka, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Za pomocą drewnianej łyżki lub, jeszcze lepiej, ręce, wymieszać mieszaninę, aż dobrze wymieszane. (Powinieneś mieć około 8 filiżanek napełniania.) Smażyć drobną patelnię, posmakować i wyregulować przyprawy. Podczas przygotowywania kapusty odstawić do lodówki. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wytnij okrąg wokół rdzenia kapusty i usuń rdzeń. Odrzuć wszelkie zewnętrzne liście, które są rumiane lub uszkodzone. Odrywaj liście pojedynczo, aż dotrzesz do serca. Wrzuć serce do wrzącej wody, dodaj kilka pojedynczych liści do garnka i blanszuj, aż liście będą miękkie i giętkie, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Usuń poszczególne liście i osusz, a następnie kontynuuj, aż wszystkie liście będą blanszowane.
6
Usuń serce, które powinno być teraz w pełni ugotowane. Serce kapusty drobno posiekać i wymieszać z farszem. Rozgrzej piekarnik do 177°. aby zmontować gołąbki, obficie posmaruj 4-kwartową głęboką miskę ze stali nierdzewnej lub zaokrągloną zapiekankę (powinna mieć średnicę od 8 do 9 cali). Ułóż liście laurowe w czterolistny wzór koniczyny na dnie miski. Ułóż 3 lub 4 największe liście kapusty, nakładające się na siebie, tak aby wyrównały miskę, a rdzeń kończył się na krawędzi miski. Łyżka w wystarczającej ilości farszu, aby pokryć dolną trzecią część liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Połóż więcej liści kapusty na farszu, upewniając się, że liście całkowicie pokrywają boki miski, a następnie umieść więcej farszu na nowej warstwie liści. Kontynuuj proces nakładania warstw, aż farsz zostanie zużyty i / lub będziesz w odległości 1/2 cala od krawędzi miski. Złóż liście kapusty zwisające z krawędzi miski, a następnie przykryj górną część farszu z wystarczającą ilością nakładających się liści kapusty, aby uszczelnić farsz, chowając liście po bokach miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Ułóż paski boczku na wierzchu kapusty we wzór wiatraczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Połączyć 2 szklanki bulionu i białego wina i wlać tyle tej mieszanki w dół boki miski, aby dojść do około cala od góry kapusty, dodając więcej zapasów w razie potrzeby. (W tym momencie można przykryć i schłodzić kapustę na noc. Musisz dodać 20 minut do czasu pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Podgrzać miskę na średnim ogniu, aż ciecz zacznie się gotować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Zdjąć z ognia, ułożyć koło pergaminu na kapuście i zamknąć miskę folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Umieścić miskę w patelni do pieczenia w przypadku jakichkolwiek soków rozlać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Piec przez 2 do 2 1/2 godziny, upewniając się, że ciecz utrzymuje się na wolnym ogniu; wyreguluj temperaturę piekarnika, jeśli ciepło jest zbyt niskie lub zbyt intensywne. Od czasu do czasu zalać wierzch kapusty płynem i w razie potrzeby dodać więcej wywaru, aby płyn pozostał przynajmniej w połowie boków miski. Kapusta odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 71°. aby zrobić sos, usuń folię i pergamin z kapusty. Trzymając miskę z rękawicami kuchennymi lub uchwytami do garnków, wlej cały płyn do duszenia do rondla i odstaw kapustę na bok, aby odpocząć na 15 do 20 minut. Odtłuścić powierzchnię cieczy. Powinieneś mieć co najmniej 2 filiżanki. Jeśli nie, Dodaj więcej zapasów. Wymieszać pomidory, doprowadzić do duszenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Zdjąć z ognia, następnie dodać tymianek i crme frache (jeśli używasz). Aby rozpuścić kapustę, Usuń boczek, posiekaj i dodaj do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
15
Do sosu odcedzić dodatkowy płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
16
Umieść duży głęboki talerz do góry nogami nad miską i odwróć miskę, aby rozpuścić kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
17
Do sosu wlać płyn z talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
18
Kapustę pokroić w kliny ostrym nożem i podawać z sosem z boku. Kucharze Uwaga: Jeśli liście kapusty Sabaudii nie odpadają łatwo lub używasz standardowej zielonej kapusty, zmiękcz liście, blanszując całą głowę, aby rozpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Kapusty SabaudzkiejLiście Kapusty Sabaudzkiej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
19
Umieścić główkę we wrzącej wodzie, od strony rdzenia w dół i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Włócznia rdzeń z dużym solidnym widelcem, usunąć kapustę z wody i ostudzić pod zimną bieżącą wodą. Delikatnie oderwij tyle liści, ile możesz, jeden po drugim, nie rozrywając ich, lub jeśli zajdzie taka potrzeba, odetnij je na końcu rdzenia, aby je uwolnić. Powtarzaj proces, aż zejdziesz do małych wewnętrznych liści w sercu kapusty. Więcej francuskich przepisów kulinarnych na Food Republic: Katie Lee ' s Sole Meunire Recipe Pieczony kurczak z sosem czosnkowym Tarte Flambe Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
SolaSola

Składniki

4słonina wieprzowasłonina wieprzowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta świeżabułka tarta świeża4Spód: okruszki z herbatników graham(1/2 patyczka) masło(1/2 patyczka) masło91 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala3 małe rzepy, obrane i pokrojone na plasterki o grubości 1/8 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana obrana marchewkadrobno posiekana obrana marchewka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler8largesliście chard, łodygi usunięte, blanszowane we wrzącej wodzie, aż zwiędną, wyciśnięte na sucho i posiekaneliście chard, łodygi usunięte, blanszowane we wrzącej wodzie, aż zwiędną, wyciśnięte na sucho i posiekane4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedomowy bulion wołowy lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu w puszkach, plus więcej w razie potrzebydomowy bulion wołowy lub bulion z kurczaka o niskiej zawartości sodu w puszkach, plus więcej w razie potrzeby2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe wino (takie jak Vouvray)wytrawne białe wino (takie jak Vouvray)2larges(częściowo & )(częściowo & )227papryka habanerodelikatne włoskie kiełbasy z kopru włoskiego, wyjęte z osłonekdelikatne włoskie kiełbasy z kopru włoskiego, wyjęte z osłonek1porcja startego parmezanuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek1porcja startego parmezanusos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy113papryka habaneromielona cielęcina lub wieprzowinamielona cielęcina lub wieprzowina454papryka habaneromielona wołowina (80% chudego)mielona wołowina (80% chudego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pory, białe i bladozielone częściposiekane pory, białe i bladozielone części227papryka habaneroszynka łagodna lub wędzona, pokrojona w 1/2 cala kostkęszynka łagodna lub wędzona, pokrojona w 1/2 cala kostkę3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory śliwkowe pokruszone lub puree włoskiepomidory śliwkowe pokruszone lub puree włoskie91 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1duża głowakapusta savoy (co najmniej 8 cali średnicy i około 2 1/2 funtów)kapusta savoy (co najmniej 8 cali średnicy i około 2 1/2 funtów)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły pełny mleko jogurt grecki lub kwaśna śmietanazwykły pełny mleko jogurt grecki lub kwaśna śmietana32 łyżki roztopionego masła3-4 grubo pokrojone plastry boczku, pokrojone na pół w poprzek3-4 grubo pokrojone plastry boczku, pokrojone na pół w poprzek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia36
Magazyn