Kapusta Kremowa

Kapusta Kremowa
Kremowana kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 208 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, sól, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Chińska Kapusta Kremowa, Kapusta Kremowa Z Fetą, oraz Zupa Z Kapusty Kremowej.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Plastry boczku wyjąć do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
3
Masło, mąkę i sól ubić na tej samej patelni. Wymieszać z kapustą i gotować, mieszając od czasu do czasu, na średnim ogniu, aż kapusta będzie miękka, o 15 protokół. Boczek pokruszyć, kawałki boczku wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KapustaKapusta
MasłoMasło
BoczekBoczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn