Kapusta kiszona z boczkiem i jabłkami może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ta przystawka ma 232 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 74 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz boczek z drewna jabłkowego, tarta jabłka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą, Kapusta kiszona z jabłkami, oraz Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami.
Instrukcje
1
Kłaść plastry boczku na dnie dużego, grubodennego garnka i podgrzewać na średnim ogniu. Gotować, aż boczek zbrązowieje i większość tłuszczu boczku jest renderowane, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wyjmij boczek z garnka i ustaw na papierowych ręcznikach, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Słonina Wieprzowa
3
Wyjąć wszystkie oprócz 1 łyżki tłuszczu w garnku. (Nie nalewaj do zlewu, boczek zatknie Ci odpływ!) Boczek posiekać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodaj sok jabłkowy i ocet, a następnie zagotuj:
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8
Dodaj sok jabłkowy i biały ocet do garnka. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Doprowadzić do wrzenia i gotować energicznie, aż płyn zmniejszy się do syropu, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Do garnka dodajemy kapustę kiszoną i boczek i mieszamy do obsypania sosem. Zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż kapusta została ogrzana i jest miękka, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego