Kapusta kiszona do konserw

Kapusta kiszona do konserw
Need a jaskiniowiec, gluten free, primal i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Kapusta kiszona do konserw może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób robiło ten przepis, a 131 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Buraki Marynowane (Do Konserw), Strona Główna Ciasto Konserwowe, oraz Mój dzień sosu spaghetti.

Instrukcje

1
Usunąć zewnętrzne liście i wszelkie niepożądane porcje z jędrnych dojrzałych główek kapusty; umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2
Pokroić na połówki lub ćwiartki; usunąć rdzeń. Użyj rozdrabniacza lub ostrego noża, aby pokroić kapustę na cienkie strzępy o grubości dziesięciocentówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
W dużej misce dokładnie wymieszać 3 łyżki soli z 5 lbs. rozdrobniona kapusta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Pozostawić soloną kapustę na kilka minut, aby lekko zwiędła; pozwala to na pakowanie bez nadmiernego łamania lub zasinienia strzępów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Solidnie i równomiernie zapakować soloną kapustę do dużego, czystego pojemnika do wytrawiania. Używając drewnianej łyżki, tappera lub rąk, mocno naciskaj, aż sok wypłynie na powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6
Powtarzaj rozdrabnianie, solenie i pakowanie kapusty, aż pojemnik zostanie napełniony do 3 do 4 cali od góry. Jeśli sok nie pokrywa kapusty, dodać solankę: 1 1/2 łyżki soli do 1 kwarty wody; doprowadzić solankę do wrzenia; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Kapustę przykryć muślinem lub gazą i przykryć brzegami do wnętrza pojemnika. Kapustę odcedzić pod solanką. Powstawanie pęcherzyków gazu wskazuje na przebieg fermentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
8
Każdego dnia usuwaj i usuwaj powstawanie szumowin. Temperatura pokojowa 70 stopni do 75 stopni F jest najlepsza do fermentacji kapusty. Fermentacja kończy się zwykle w ciągu 3 do 6 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
9
Aby można: przynieść kapustę kiszoną na wolnym ogniu (185 do 210 stopni F). Nie gotować. Zapakuj gorącą kapustę do gorących słoików, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Usunąć pęcherzyki powietrza. Dopasuj czapki. Przetwórz kufle 15 minut, ćwiartki 20 minut, w puszce z wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia39
Magazyn