Kapusta Kiszona Czerwona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czerwonej kapusty kiszonej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 45 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 9 i kosztuje 49 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, kminek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Rolada Z Czerwonego Aksamitu, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce. Ważyć kapustę z mniejszą miską wypełnioną puszkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej 24 godziny, rzucając od czasu do czasu.
Doprowadzić ocet i następne 4 składniki (przez ziele angielskie) do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 24 godzin.
Kapustę dokładnie opłukać pod zimną wodą.
Kapustę odcedzić; wycisnąć do sucha.
Kapustę umieścić w dużej misce.
Odcedzić mieszaninę octu przez durszlak nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać 1 szklankę wody i cukru do octu; wlać mieszaninę kapusty, naciskając w dół, aby zanurzyć. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 dni. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.