Kapusta i słoma

Kapusta i słoma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kapusty i słomy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 613 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kapustę savoy, czosnek, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta I Słoma, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Przepis na słomiane ziemniaki (kwietniowe rozmaryn słomiane ziemniaki z Lemem.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Dodać ziemniaki i gotować 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Dodać makaron i gotować 2 minuty, następnie wymieszać z kapustą i gotować 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Podczas gdy ziemniaki i makaron gotować, roztopić masło w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu i dodać czosnek i 6 całe liście szałwii. Gotować 3-4 minuty, wyjąć czosnek i całe liście (zachować liście na ganisz), następnie dodać pokrojone liście i czarny pieprz. Tuż przed odsączeniem makaronu i kapusty, dodać 2 chochle skrobiowej wody do gotowania na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
ChochlaChochla
5
Ziemniaki, makaron i kapustę odsączyć i dodać do masła i szałwii. Wrzucić do połączenia z masłem szałwiowym, dodając dużo sera podczas pracy. Wrzucić 1 do 2 minut, aby utworzyć tandetną powłokę z masłem na makaron i kapustę, a następnie dostosować sól i podawać. Użyj zarezerwowanych całych liści do dekoracji makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn