Kapusta i słoma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kapusty i słomy. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 613 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kapustę savoy, czosnek, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta I Słoma, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Przepis na słomiane ziemniaki (kwietniowe rozmaryn słomiane ziemniaki z Lemem.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i soli.
Dodać ziemniaki i gotować 7 protokół.
Dodać makaron i gotować 2 minuty, następnie wymieszać z kapustą i gotować 5 minut dłużej.
Podczas gdy ziemniaki i makaron gotować, roztopić masło w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu i dodać czosnek i 6 całe liście szałwii. Gotować 3-4 minuty, wyjąć czosnek i całe liście (zachować liście na ganisz), następnie dodać pokrojone liście i czarny pieprz. Tuż przed odsączeniem makaronu i kapusty, dodać 2 chochle skrobiowej wody do gotowania na patelni.
Ziemniaki, makaron i kapustę odsączyć i dodać do masła i szałwii. Wrzucić do połączenia z masłem szałwiowym, dodając dużo sera podczas pracy. Wrzucić 1 do 2 minut, aby utworzyć tandetną powłokę z masłem na makaron i kapustę, a następnie dostosować sól i podawać. Użyj zarezerwowanych całych liści do dekoracji makaronu.