Kapusta I Marchew Parmezan

Kapusta I Marchew Parmezan
Kapusta i marchew parmezan może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo marchewkę, sok z cytryny, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Kapusta All-in-one z fasolą i marchewką, Kapusta indyjska i marchew, oraz Duszona kapusta & marchew dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać kapustę i marchew; przykryć i gotować 5 protokół, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3
Zdjąć z ognia; dodać ser i pozostałe składniki, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia44
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn