Kapusta Duszona

Kapusta Duszona
Kapusta duszona wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Na 88 centów za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 217 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, cebulę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Duszona Czerwona Kapusta Z Jabłkami, Kapusta duszona z mięsem, oraz Kapusta Pappu-South Indian Style Cabbage Dal-kapusta s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, seler, i czosnek i saute przez 3 do 5 protokół, lub aż przezroczyste. Wymieszać kapustę, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Wlać pomidory i doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu przez 30 do 40 minut, lub aż kapusta będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn