Kapusta Czerwona Slaw
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Czerwona kapusta Slaw może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś fioletową kapustę, musztardę dijon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Kapusta Czerwona Slaw, oraz Dwubarwna Sława dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połączyć kapustę, marchew i cebulę w dużej misce. Warzywa zalać octem słodowym, doprawić solą i odstawić na co najmniej 1 godzinę. To zmiękczy kapustę i sprawi, że wydaje się prawie ugotowana, ale nadal z wielką teksturą.
Wymieszać z majonezem i musztardą. Smak przypraw. Ostateczny wynik powinien być kremowy i cierpki slaw.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce resztki.