Kapusta czerwona i groch z kminkiem i gorczycą
Czerwona kapusta i groch z kminkiem i gorczycą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, nasiona kminku, łyżkę soku z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Zupa Pasternakowo-Porowa Z Kminkiem I Gorczycą, Chutney żurawinowo-pomarańczowy z kminkiem, koprem i gorczycą, oraz Kapusta Z Gorczycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej głęboką patelnię lub wok. Gdy jest gorąco, spryskaj go lekko olejem rzepakowym i posypaj kminkiem i gorczycą na jego powierzchni. Grzać je przez około 1 minutę i dodać asafetida.
Dodać groszek i dobrze wymieszać, skrobając przyprawy od spodu.
Dodać kapustę i posypać czerwoną papryką i solą i dobrze wymieszać.
Dodaj 1 łyżkę wody i szybko przykryj. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować przez 8-10 minut, mieszając co kilka minut. Robi się to, gdy kapusta jest do czułości, którą lubisz. Na wierzch wycisnąć trochę soku z cytryny, wymieszać i podawać.