Kapusta Cajun z ryżem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur kreolski, więc dać Cajun kapusta z ryżem spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 431 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz olej roślinny, paprykę, mieloną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kapusta Cajun, Kapusta Cajun, oraz Kapusta Cajun.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brown razem wołowina, zielony pieprz, cebula, i czosnek, aż mięso nie jest już różowy i warzywa zmiękły, o 8 protokół.
Wymieszać w pomidory, sos pomidorowy, ryż, sól, bazylia, oregano, i cayenne, biały, i czarny pieprz (dodając więcej pieprzu do smaku, w razie potrzeby).
Rozprowadzić mieszaninę na nieczystej patelni do pieczenia o wymiarach 9x12 cali. Wierzch z kapustą i serem Colby.
Przykryć i piec w nagrzanym piekarniku przez 65 do 75 minut, lub aż ryż będzie miękki.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.