Kapusta, Biała Fasola I Zupa Ravioli
Kapusta, biała fasola i zupa Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz skórkę parmezanu, marchewki, ravioli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z kapusty i białej fasoli, Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli, oraz Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo