Kandyzowane Cytryny

Kandyzowane cytryny mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 107 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Żółte Ciasto Cytrynowe Z Kandyzowanymi Cytrynami I Pistacjami, Wiosenne warzywa z kandyzowanymi cytrynami i pikantnym smażonym kozim serem, oraz Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy.
Instrukcje
Cytryny pokroić w plastry o grubości 1/8 cala; wyrzucić nasiona. W dużym, ciężkim rondlu wymieszać wodę z cukrem. Doprowadzić do lekkiego wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj cytryny; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Delikatnie gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż skórki są bardzo miękkie i cytryny są przezroczyste, obracając cytryny co 15 minut.
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić w jednej warstwie na stojaku z drutu. Całkowicie fajne.