Kandyzowane Curry Pekan
Kandyzowane Curry pekan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz połówki orzechów pekan, czosnek w proszku, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kandyzowane Orzeszki Pekan, Kandyzowane Orzeszki Pekan, oraz Kandyzowane Orzeszki Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia z folią aluminiową.
Wymieszać cebulę w proszku, czosnek w proszku, 1 łyżeczka soli, curry w proszku, i pieprz cayenne razem w małej misce.
Podgrzać miód, masło i pozostałą 1/4 łyżeczki soli razem w rondlu na średnim ogniu; wymieszać pekany do mieszaniny miodu.
Wyjmij rondel z ognia i dodaj mieszankę przypraw. Wrzucić równomiernie płaszcz pekan.
Na przygotowaną blachę do pieczenia nanieś powlekane orzechy pekan w równomiernej warstwie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pekan wyschnie i usmaży, około 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Osobne orzechy pekan.