Kandyzowana Żurawina z serem i chrupiącą skórką

Kandyzowana Żurawina z serem i chrupiącą skórką
Kandyzowana Żurawina z serem i chrupiącą skórką może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz bagietkę, żurawinę, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kandyzowane ziemniaki z żurawiną, Sernik dyniowy z kandyzowaną żurawiną, oraz Tarta czekoladowa z kandyzowaną żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj żurawinę i wyrzuć wszelkie miękkie lub zbutwiałe owoce. Opłucz jagody. W 1 1/2 - do 2-Quart patelni, połączyć żurawiny, 3/4 szklanki cukru, i marynowania przyprawy. Przykryć i ustawić na małym ogniu. Mieszaj od czasu do czasu, aż żurawina będzie przezroczysta, cukier się rozpuści i powstanie syrop, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia, odsłonić i odstawić, aż żurawina będzie ciepła lub chłodna.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3
W międzyczasie pokrój bagietkę po przekątnej na 30 do 36 plastrów. Lekko posmaruj 1 stronę każdego plastra masłem. Ustaw plastry, z masłem do góry, w patelni 10 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Sól wymieszać z 1 łyżeczką cukru i lekko posypać chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Pieczemy plastry bagietki w piekarniku 325, aż chleb będzie suchy i złocisty na brzegach, około 20 minut. Użyj ciepłego lub chłodnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Łopatką do sera lub krajalnicą do warzyw pokroić ser w cienkie plasterki i lekko ułożyć w naczyniu. Umieść żurawinę, sałatę i kasztany w osobnych miseczkach. Ułóż plastry bagietki w Koszyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
BagietkaBagietka
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Aby zjeść, ułóż pieczony plasterek bagietki na liściu sałaty i wierzch plasterkiem sera, kandyzowaną żurawiną i kawałkiem kasztana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
BagietkaBagietka
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn