Kanał Dom Soczewica
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną soczewicę, ząbek czosnku, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanał Dom Soczewica, Canal House Cooking ' s Serious Ragù, oraz Canal House Gotowanie paluszki rybne.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu overmedium ciepła.
Dodaj por, czosnek, andtomato pasty i gotować, mieszając często, aż pachnące i pomidorowe pasty zaczyna ciemnieć, o 4 protokół.
Dodaj lentilsand 2 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, mieszającokazalnie, aż soczewica będzie miękka, 45-55 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić, przykryty, 10 minut; dodać sos sojowy i przyprawy solą i pieprzem.
Podawać soczewicę toppedz szalotki, w razie potrzeby.
DO przodu: soczewica może być wykonana 5 dniahead. Kryj się i wyluzuj.