Kanapki Ziemniaczano-Wołowe
Kanapki ziemniaczano-wołowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.86 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz polędwicę wołową, kapary, ziemniaki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Polędwicą Wołową, Kanapki wołowe z sosem ogórkowym, oraz Zdrowe Kanapki Z Peklowaną Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. doprawić mięso solą i pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i brązowy ze wszystkich stron, o 6 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika; piec, aż termometr włożony do rejestrów mięsa 125 stopni F, o 30 protokół.
Przenieś do deski do krojenia; pozostaw 15 minut.
W międzyczasie włóż ziemniaki do rondla, przykryj zimną wodą i dodaj sól. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, do 5 minut.
W misce wymieszać pieczoną paprykę, szalotkę, ocet, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, kapary, czosnek, rozmaryn, cukier oraz sól i pieprz do smaku. Cienko pokroić wołowinę i ułożyć na rund ziemniaczanych; wierzch z salsą pieprzową.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.