Kanapki Z Wędzonym Łososiem
Kanapki z wędzonym łososiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 32 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zdrowy chleb, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Kanapki Z Wędzonym Łososiem, Kanapki Z Wędzonym Łososiem, oraz Kanapki z wędzonym łososiem i herbatą Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W przypadku masła ziołowego połącz wszystkie składniki masła w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek. Ubić do wymieszania, ale nie ubijać.
Do kanapek, mają sklep pokroić chleb wzdłuż na krajalnicy do mięsa w 1/4-cala-grube plastry. (Jeśli nie jest to możliwe, można go pokroić w poprzek bardzo ostrym nożem.)
Wyłożyć 8 kromek chleba i rozprowadzić je wszystkie cienką warstwą masła ziołowego.
Na 4 plastrach ułożyć wędzonego łososia. Top z innymi 4 kromki chleba, masło stronie w dół.
Kanapki ułożyć na blasze do pieczenia i owinąć folią. Przechowywać w lodówce, aż masło jest bardzo zimne.
Umieścić kanapki na desce do krojenia. Bardzo ostrym nożem odciąć skórki, przeciąć każdą dużą kanapkę na pół w poprzek, a następnie przeciąć każdą połowę po przekątnej dwa razy, aby uzyskać w sumie 8 małych trójkątów. (Jeśli chleb został pocięty w poprzek, postępuj zgodnie ze wskazówkami montażu, a następnie odetnij skorupy i pokrój po przekątnej, dwa razy, aby zrobić 4 małe trójkąty.)
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.