Kanapki Z Wędzonym Łososiem

Kanapki Z Wędzonym Łososiem
Jeśli 43 grosze za porcję spada twój budżet, kanapki z wędzonym łososiem mogą być spektakularne pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, śmietanę, fioletową cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kanapki Z Wędzonym Łososiem, Kanapki Z Wędzonym Łososiem, oraz Kanapki z wędzonym łososiem i jajkiem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w misce; beat z małą prędkością z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokrój każdą kromkę chleba na pół po przekątnej. Oddzielić plastry łososia i pokroić w 34 paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
ChlebChleb
3
Rozłóż 1/2 łyżeczki mieszanki twarogu na każdy trójkąt chlebowy. Używając obieraczki do warzyw, pokrój ogórki na 34 cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
OgórekOgórek
WarzywaWarzywa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4
W każdym kawałku łososia zawijamy plasterek ogórka; układamy na serek topiony na trójkątach chlebowych. 1/2 łyżeczki śmietany serowej na łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
OgórekOgórek
łosośłosoś
ChlebChleb
RolkaRolka
5
Posypać cebulą i pieprzem; w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia36
Magazyn