Kanapki z wołowiną z rukolą

Kanapki z wołowiną z rukolą
Kanapki z wołowiną z rukolą rzeżuchą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, dolną sól sodową, bagietkę z chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wołowa I Korzeń Selera Z Sałatką Z Rukoli, Pieczone kanapki z łopatkami wieprzowymi z koprem włoskim, oraz Pieczone kanapki wieprzowe z ciepłą sałatką jabłkowo-cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników.
2
Bagietkę pokroić w poprzek na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3
Przeciąć każdy kawałek na pół poziomo za pomocą ząbkowanego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Na każdą dolną połowę bagietki rozprowadzić 1 łyżeczkę masła. Pieczeń wołową podzielić równomiernie na dolnych połówkach bagietki. Ułóż około 1 szklanka mieszanki slaw i 2 plastry pomidora na każdej kanapce; top z górnej połowy bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
BagietkaBagietka
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn