Kanapki z wołowiną z zieleniną i kremem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z wołowiną z otwartą twarzą z zieleniną i kremem chrzanowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, stek z flanki, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą, Mini kanapki z peklowaną wołowiną, oraz Kanapki Z Lodami Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować śmietanę, połącz chrzan, kwaśną śmietanę i crme frache w małej misce; przykryj i schłodź.
Aby przygotować kanapkę, podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać cebulę i 1/8 łyżeczki soli do patelni; przykryć i gotować 10 minut, często mieszając. Odkryć i gotować 10 minut lub aż cebula jest złoty kolor.
Stek posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieść stek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić po przekątnej na cienkie plasterki.
Połączyć stek i pozostałe 1/4 łyżeczki soli w misce, i wrzucić do herbu.
Połączyć rukolę, olej, i ocet w średniej misce; wrzucić delikatnie.
Rozłóż 2 łyżki śmietany chrzanowej na każdej kromce chleba; top każdy z około 1/3 szklanki cebuli, 1/2 szklanki mieszaniny rukoli i 3 uncje steku.