Kanapki z szynką i szparagami
Kanapki z szynką i szparagami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką szparagi, ser szwajcarski, pieczoną glazurowaną szynkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki z szynką i jajkiem szwajcarskim, Szwajcarskie Kanapki Z Gruszką, oraz Kanapki z indykiem i Szwajcarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów. Gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 3 minut lub do chrupiące-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i schłodzić.
Wymieszać masło i czosnek.
Masło rozprowadzić równomiernie na dolnych połówkach chleba.
Rozprowadzić majonez równomiernie na górnych połówkach chleba.
Połówki dolnej warstwy równomiernie z plasterkami szynki, szparagów i sera; umieścić na blasze do pieczenia.
Broil 2 cale od ciepła 1 minutę lub tylko do rozpuszczenia sera. Wierzch równomiernie z sałatą, pomidorem i górną połową chleba.
* 6 uncji cienko pokrojone Brie ze skórką usunięte mogą być zastąpione Szwajcarskich