Kanapki z serem śmietankowym, pieczoną wołowiną i ogórkiem
Kanapki z serem śmietankowym, pieczoną wołowiną i ogórkiem mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 419 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś gęsty chleb, twarożek, sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogórek Koperek Ser Śmietankowy Jajka Zapiekane, Ogórek perski z serem lox + koperek, oraz Kanapki Z Serem Ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć starty ogórek w czysty ręcznik kuchenny; wycisnąć, aby uwolnić płyn z ogórka.
Przełożyć starty ogórek do miski.
Ser śmietankowy, koperek, sól i czarny pieprz wymieszać na startym ogórku.
Rozłóż mieszankę twarogu na kromkach chleba.
Plastry pieczonej wołowiny i ogórka podzielić na 5 kromek chleba i ułożyć kolejną kromkę chleba rozłożoną bokiem do dołu, aby zrobić 5 kanapek.