Kanapki z serem awokado i Jack
Kanapki z serem awokado i Jack to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Jeśli masz Jalapeno, awokado haas, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki z serem pimento Jack Richarda Blaisa, Zawijanie indyka i awokado z serem Pepper Jack, oraz Południowo-zachodnie Burgery z serem Pepper Jack i salsą z awokado.
Instrukcje
Rozgrzej średnią patelnię, aż będzie gorąca w dotyku.
Dodać pomidory i gotować na dużym ogniu, obracając, aż poczerniały w plamach, ale nie mushy, o 5 protokół.
Przełożyć Tomatillo na talerz.
Dodaj olej na patelni wraz z kminkiem, kolendra i cayenne i gotować na umiarkowanym ogniu tylko do pachnące, o 30 sekund; ostudzić.
Grubo posiekać pomidory i przenieść do średniej miski.
Dodaj szalotki, czosnek, jalapeo, kolendra, sok z limonki i przyprawiony olej. Doprawić salsę solą i pieprzem.
W misce wymieszaj kwaśną śmietanę i majonez z 1/2 szklanki salsy.
Na każdym kromce tostów rozłóż kremową salsę, a połowę plasterków wymieszaj z rukolą, awokado i serem Jack. Zamknąć kanapki, pokroić na pół i podawać z pozostałą salsą na boku.