Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym

Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym
Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 18,12 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 916 kalorii, 51g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, masło, steki z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rogaliki można śledzić to danie główne z Morelowy budyń chlebowy z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa, Kanapki Ze Stekiem Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Kanapki ze stekiem z karmelizowaną papryką, cebulą i czosnkiem.

Instrukcje

1
Wymieszaj majonez i chrzan w małej misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Steki z polędwicy posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Dodaj steki na patelni i gotować do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie średnio rzadkie. Używając szczypiec, przenieś steki na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Stopić 3 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę; smażyć na ciemnobrązowy, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
8
Dodaj bulion; gotuj, aż soki zostaną zredukowane do glazury, mieszając od czasu do czasu, około 1 minuty. Doprawić cebulę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
GlazuraGlazura
CebulaCebula
9
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 spód rogalika, przycięty bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
10
Każdy z nich posmarować majonezem chrzanowym i ułożyć 1/2 szklanki rukoli. Steki cienko pokroić i podzielić na rogaliki. Top z mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
MajonezMajonez
RukolaRukola
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
StekStek
CebulaCebula
11
Pozostały majonez rozłożyć na ściętych brzegach rogalików.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietanaŚmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
12
Umieścić topy na kanapki.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn