Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym

Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym
Kanapki z rogalikiem z karmelizowaną cebulą i majonezem chrzanowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 18,12 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 916 kalorii, 51g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, masło, steki z polędwicy wołowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rogaliki można śledzić to danie główne z Morelowy budyń chlebowy z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z karmelizowaną cebulą, Manchego i majonezem Harissa, Kanapki Ze Stekiem Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Kanapki ze stekiem z karmelizowaną papryką, cebulą i czosnkiem.

Instrukcje

1
Wymieszaj majonez i chrzan w małej misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Roztopić 1 łyżkę masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Steki z polędwicy posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Dodaj steki na patelni i gotować do pożądanej doneness, o 5 minut na stronie średnio rzadkie. Używając szczypiec, przenieś steki na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
5
Stopić 3 łyżki masła w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj cebulę; smażyć na ciemnobrązowy, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać grzyby; smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
8
Dodaj bulion; gotuj, aż soki zostaną zredukowane do glazury, mieszając od czasu do czasu, około 1 minuty. Doprawić cebulę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BulionBulion
GlazuraGlazura
CebulaCebula
9
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 spód rogalika, przycięty bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
10
Każdy z nich posmarować majonezem chrzanowym i ułożyć 1/2 szklanki rukoli. Steki cienko pokroić i podzielić na rogaliki. Top z mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
CroissantCroissant
MajonezMajonez
RukolaRukola
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
StekStek
CebulaCebula
11
Pozostały majonez rozłożyć na ściętych brzegach rogalików.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
CroissantCroissant
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Umieścić topy na kanapki.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn