Kanapki Z Polędwicą Z Indyka
Kanapki z polędwicą z indyka to bez nabiału danie główne. Za $3.09 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 17g tłuszczu i w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pod ręką pieprz, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sok z cytryny, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, Kanapki Z Polędwicą Z Dziczyzny, oraz Kanapki Z Polędwicą Wieprzową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Spłaszcz polędwiczki do 3/4 cala. grubość. W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj olej, sherry lub bulion, sos sojowy, sok z cytryny, cebulę, imbir i pieprz; dodaj indyka. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 3 godziny, od czasu do czasu obracając.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj indyka bez przykrycia na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ognia przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą czyste.
Podawać na bułkach z cebulą, pomidorem i sałatą.