Kanapki z polędwicą wieprzową z musztardą miodową

Kanapki z polędwicą wieprzową z musztardą miodową
Kanapki z polędwicą wieprzową z musztardą miodową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1102 kalorie, 55g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.42 za porcję. Jeśli masz wino, czosnek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
5
Przełożyć wieprzowinę na przygotowaną blachę do pieczenia i piec, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część mięsa zarejestruje 160 stopni F, około 30 minut. Pozostawić mięso do odpoczynku na 10 minut przed krojeniem. Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w tej samej patelni stosowanej do brązowienia wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać szalotki, sól i pieprz. Gotować, aż szalotki są miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
3
Dodać czosnek i gotować, aż aromatyczne, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
5
Ubić miód, musztardę, ocet i tymianek. Dusić do grubości, 2 protokół. Wymieszać z masłem do rozpuszczenia i wygładzenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MasłoMasło
MiódMiód
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Aby złożyć kanapki: posmarować musztardę miodową na ciętych bokach bagietek. Ułóż plastry wieprzowe w jednej warstwie na dolnych połówkach bagietek. Łyżka trochę więcej musztardy miodu na wierzchu wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
BagietkaBagietka
WieprzowinaWieprzowina
7
Ułóż pozostałe połówki bagietki na wierzchu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
8
Podawać dodatkowo musztardę miodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Sur de los Andes Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn